A Magyar Diabetes Társaság Nemzetközi Továbbképzési Ösztöndíj pályázata az EASD 54. Kongresszusán való részvétel támogatására

A pályázat elnyerésének feltételei:
- Jelenleg Magyarországon praktizáló orvos;
- MDT tagság;
- Licenszvizsgával rendelkező diabetológus, vagy olyan orvos, aki jelenleg diabetológiai szakirányú képzésben vesz részt, vagy az ennek megszerzéséhez szükséges gyakorlatait teljesíti, vagy munkájának jelentős részében aktívan cukorbetegeket kezel és ezzel kapcsolatban a cukorbetegségre vonatkozó tudományos előadásokon és vitákon való részvétel, illetve további ismeretanyag elsajátítása számára hasznos lehet. A pályázat elbírálása során előnyt jelent a diabetológia területén végzett tudományos munkásság.

vagy
- Olyan orvos vagy PhD végzettségű szakember, aki az EASD 2018. évi Kongresszusára absztraktot nyújtott be;

Minden pályázó esetében a szakmai előadások és viták megértéséhez, prezentáció megtartásához szükséges megfelelő szintű angol nyelvtudás követelmény.

A pályázathoz csatolandó:
- Diabetológiai szakmai gyakorlat, tevékenység vagy tudományos munka ismertetése (maximum 1 oldal)
- Kiegészítőleg csatolható: publikációs jegyzék (közlemények, absztraktok, előadások listája), amennyiben rendelkezésre áll

A pályázaton feltüntetendő az intézmény és a pályázatot benyújtó neve, címe, elérhetősége (mobil/telefonszám, e-mail cím, levelezési cím).

A pályázat a Magyar Diabetes Társaság elnökének címezve, az alábbi e-mail címre nyújtandó be: bato.korhig@bazmkorhaz.hu

A pályázatok beérkezési határideje: 2018. április 01.

A pályázatokat az MDT elnöksége által kijelölt ad hoc bizottság értékeli és a pályázat nyerteseit elektronikus úton értesíti.

Prof. Dr. Kempler Péter

Magyar Diabetes Társaság elnöke

ELKÖLTÖZTÜNK!

A szegedi irodánk elköltözött! Épületen belül, de megújult környezetben és a legmodernebb technikai követelményeknek is megfelelő helyen várjuk Önöket a Tisza Palota H/17-es üzlethelyiségében 2018. március 2-től!