Az MDT pályázata az MDT Regionális Kongresszusán (Győr, 2018. október 11-13.) történő részvétel támogatására

A pályázat anyagi forrását az AstraZeneca Kft., az MDT gyémántfokozatú támogatója biztosította. A kongresszusi költség egészére (regisztráció, szállás, étkezés), vagy pedig résztámogatásra lehet pályázni. Kérjük egyértelműen jelezni, hogy a pályázó teljes- vagy résztámogatásra pályázik. 
Az elhelyezés során két fő lakik egy szobában, de megjelölhető, hogy a pályázó kivel akarja szállását megosztani.

Pályázati feltétel: egy éves MDT tagság és a diabetológiai irányú tevékenység rövid összefoglalása. Belgyógyász és gyermekgyógyász szakorvosok, családorvosok, PhD hallgatók és szakdolgozók nyújthatnak be pályázatot.

A pályázat céljára összesen 2,5 millió Ft áll rendelkezésre.

A pályázatok beérkezési határideje 2018. augusztus 1.

A pályázaton feltüntetendő a pályázatot benyújtó neve, címe, elérhetősége (mobiltelefon, e-mail és levelezési cím) és a munkahely (intézmény) neve. 

Az MDT elnökének, prof. dr. Kempler Péternek címzett pályázatokat elektronikus úton az alábbi e-mail címre kell beküldeni: bato.korhig@bazmkorhaz.hu.


A pályázatokat az MDT Családorvosi Munkacsoportjának vezetősége bírálja el. 


Prof. Dr. Kempler Péter              
az MDT elnöke                             

Dr. med. habil. Várkonyi Tamás
az MDT főtitkára

Új adatvédelmi intézkedések

A STAND-ART Event Management teljesíti az Európai Unió 2018. május 25-től érvényes, új adatvédelmi rendelete alapján bevezetett magas szintű adatvédelmi követelményeket. Az adatvédelmi rendelet biztosítja a személyes adatok még nagyobb biztonságát és védelmét.

A digitális információknak köszönhetően mindig időben értesülhet a vállalatról, a rendezvényekről és a tudományos újdonságokról. 

Az adatainak feldolgozását kizárólag a STAND-ART végzi. Amennyiben nem szeretne a STAND-ART-tól további információt kapni, kérjük jelezze a privacy@stand-art.hu e-mail címen, illetve minden egyes hírlevél kiküldése esetén a leiratkozás gombra kattintva.

További információ: http://stand-art.hu/page/GDPR

ELKÖLTÖZTÜNK!

A szegedi irodánk elköltözött! Épületen belül, de megújult környezetben és a legmodernebb technikai követelményeknek is megfelelő helyen várjuk Önöket a Tisza Palota H/17-es üzlethelyiségében 2018. március 2-től!

Telefonszám változás!

Az új telefonszámok a honlapunk "Kapcsolat" menüpontja alatt találhatók.

STAND-ART Mobil alkalmazás

A megújult honlapunkkal egyidőben kidolgozásra került, és már letölthető az App Store-ból és a Google Play-ről a külsőleg és tartalomban is új, saját fejlesztésű mobil alkalmazásunk: