XXV. Budapest Diabetes Szimpózium - az MDT évindító tudományos rendezvénye

Meghívó

Kedves Kollégák!

Szeretettel hívjuk Önöket a XXV. Budapest Diabetes Szimpóziumra, amelyet 2024. február 2-3-án (péntek délután – szombat délelőtt) rendezünk Budapesten az AquaWorld Resort szállóban.

A hagyományosan az év elején tartott rendezvényünket a COVID-pandémia után 2023-ban új körülmények között, kicsit módosított felépítéssel újraindítottuk. A rendezvény a Magyar Diabetes Társaság (MDT) évnyitó tudományos rendezvényeként szerepel, a helyszín a 2023-as rendezvényhez hasonlóan az Aquaworld Resort szálló lesz. Péntek délután két megnyitó előadás után szimpóziumokra kerül sor, majd szombat reggel „akadémiai” előadásokat tartalmazó tudományos üléssel folytatódik a rendezvény. A technikai segítséget a szervezésben ismét a STAND-ART Event Management biztosítja. A tudományos program elkészült, a regisztráció feltételei a pdf-dokumentumokban találhatók meg. Szándékunk szerint - évnyitó tudományos rendezvényként - az elmúlt év legfontosabb diabetológiai újdonságairól szeretnénk áttekintést adni. Akkreditált rendezvény lesz (orvosoknak, gyógyszerészeknek 32 pont, szakdolgozóknak 16 pont, a továbbképzés keretein belül). A 2023-ban tartott rendezvényünket a visszajelzések alapján sikeresnek tarthatjuk, 2024-ben is jó hangulatú, a szakmai továbbképzést jól szolgáló rendezvényt igyekszünk szervezni.

Szeretettel várjuk Önöket a XXV. Budapest Diabetes Szimpóziumra. Bízunk abban, hogy a régi érdeklődők mellett a fővárosból és vonzáskörzetéből új résztvevőkre is számíthatunk.

Budapest, 2023. november 14.

Prof. Dr. Jermendy György

Prof. Dr. Wittmann István