XVI. Szegedi Diabétesz Nap

Általános információ

XVI. Szegedi Diabétesz Nap helye és időpontja

SZTE Rektori Hivatal, Szeged
2021. november 19-20.

SZERVEZŐBIZOTTSÁG
Dr. Holzinger Gábor
Prof. Dr. Lengyel Csaba
Prof. Dr. Várkonyi Tamás

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management Kft.
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, owner (ügyvezető)
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, manager (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Lacsán Dóra , operations manager (regisztráció, szponzori támogatások, szállásfoglalás)
E-mail: dora@stand-art.hu

Garhuth Anita, project manager (regisztráció, szponzori támogatások, szállásfoglalás)
E-mail: anita@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2021. szeptember 1.
A végleges program közzététele a honlapon: 2021. november 3.
Regisztráció határideje: 2021. november 15.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2021. október 19.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2021. november 19., 14:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2021. november 20., 15:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

XVI. SZDN regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2021.09.01-ig

2021.09.01. után

Minden résztvevő számára egységesen

 

20 000 Ft

 

25 000 Ft

Napidíj – 2021. november ………. napra

 

12 500 Ft/nap

 

12 500 Ft/nap

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, vacsora, ebéd, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, tanfolyamzáró teszt, akkreditáció díja valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is.
A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 8.370 Ft/nap.
A napidíj tartalmazza az aznapi kávészünet fogyasztást, kitűzőt, konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is.
A napidíj étkezési költség tartalma: 4.000 Ft/nap
A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
A digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybe vevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is. A hatályos jogszabály szerint, amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. Számlamódosítás, új számla kiállítása a továbbképzés végéig, legkésőbb 2021. november 20-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.
Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2021. október 19-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük! Köszönjük megértését!
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel, külön tételként feltüntetve a változatlan formában továbbszámlázott közvetített szolgáltatásokat.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásfoglalás és regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2021. október 19-ig van lehetőség, azt követően a díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződések miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetése ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.

A résztvevő/megrendelő kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A rendezvény háziorvos, belgyógyász, diabetológus, dietetikus, endokrinológus, gasztroenterológus, kardiológus, nefrológus és neurológus szakorvosok számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási program. A regisztrált orvosok 32 akkreditációs pontot kapnak.
Szakdolgozók a részvételért 16 pontot kaphatnak, amennyiben a rendezvény honlapján található online felületen (http://stand-art.hu/urlap/XVI-SZDN-Szakdolgozoi-urlap) megadják az igazolás kiállításához szükséges adataikat.
Gyógyszerészek a részvételért 32 akkreditációs pontot kapnak.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
http://stand-art.hu/urlap/XVI-SZDN-Szakdolgozoi-urlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.