XVIII. Szegedi Diabétesz Nap

Általános információ

XVIII. SZEGEDI DIABÉTESZ NAP HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 6722 Szeged, Ady tér 10.
2023. november 17-18.

SZERVEZŐ ÉS TUDOMÁNYOS-BIZOTTSÁG

Prof. Dr. Lengyel Csaba
Dr. Holzinger Gábor
Prof. Dr. Várkonyi Tamás

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, ügyvezető
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, ügyvezető (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Dr. Garhuth Anita, project manager (regisztráció, szponzori támogatások, szállásfoglalás)
E-mail: anita@stand-art.hu

Lacsán Dóra, ügyvezető
E-mail: dora@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2023. szeptember 17.
Regisztráció határideje: 2023. november 8.
Regisztráció és szállásfoglalás díjmentes lemondási határideje: 2023. október 17.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2023. november 17., 14:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2023. november 18., 14:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

SZDN 2023 regisztrációs díjak

2023. szeptember 17-ig

2023. szeptember 17. után

Minden résztvevő számára egységesen

30.000 Ft 35.000 Ft
Napidíj – 2023. november ………. napra 17.500 Ft

 

17.500 Ft

 

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, ebéd, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes előadásra, a szponzori kiállításra, tanfolyamzáró teszt, akkreditáció díja valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 11.600 Ft/nap. A napidíj tartalmazza az aznapi kávészünet fogyasztást, kitűzőt, konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A napidíj étkezési költség tartalma: 7.000 Ft/nap. A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
A szálláshelyekről információt a kongresszus honlapján találhatnak: https://stand-art.hu/XVIII-SZDN/Szallas-informacio
Szíves figyelmüket felhívjuk, hogy a 2023. október 17-ig ki nem fizetett szállodai szobák foglalását új igény bejelentése esetén nem tudjuk minden esetben fenntartani, ezért szíveskedjenek a szállásdíj átutalásáról a fenti időpontig gondoskodni!
Minden szállodai szoba ára tartalmazza a reggelit, de NEM tartalmazza a parkolási díjakat, melyekről szíveskedjenek előzetesen tájékozódni a hotel recepcióján, vagy a kongresszus honlapján.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásfoglalás és regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2023. október 17-ig van lehetőség, azt követően a díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződések miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetése ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.
A résztvevő/megrendelő kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2023. november 18-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel, külön tételként feltüntetve a változatlan formában továbbszámlázott közvetített szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
Folyamatban.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
http://stand-art.hu/urlap/XVIII-SZDN-Szakdolgozoi-urlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.