Tavaszi Diabetes Továbbképzés

Meghívó

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Diabetológusok!

A diabetológia és határterületeinek fejlődése olyan gyors ütemű, hogy még a leglelkiismeretesebb és legjobb felkészültségre törekvő szakemberek számára is nehézséget jelent az új ismeretek megszerzése. Éppen ezért úgy érezzük, hogy az MDT országos és regionális, illetve munkacsoport rendezvényei mellett van létjogosultsága olyan továbbképző rendezvénynek, mely tematikus jelleggel próbálja meg átfogni és bemutatni a legújabb ismereteket. Ennek megfelelően 2019. május 31 - június 1. időpontban Egerben kerül megrendezésre a „TAVASZI DIABETES TOVÁBBKÉPZÉS” az MDT támogatásával, melyre tisztelettel és szeretettel hívunk minden olyan szakembert és szakmai- vállalati partnert, aki fontosnak tartja a hazai cukorbetegek ellátásának javítását, a megelőzést és a gondozást.

A továbbképzésen plenáris üléseket szervezünk, melyeken felkért előadások hangzanak el és ezek mellett cég-szimpóziumokra kerül sor. Mind a plenáris előadások, mind a szimpóziumok egy-egy adott témakört fognak áttekinteni és az előadók igyekeznek a legújabb ismereteket átadni a hallgatóságnak. A támogatók jelenléte és színvonalasnak ígérkező kiállításai lehetőséget kínálnak a gyártókkal és forgalmazókkal való személyes konzultációkra annak érdekében, hogy az egyes termékek még jobban szolgálhassák a mindennapi betegellátást.

A helyszín Eger városa, mely köztudottan az ország egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, és amely gyönyörű környezetet biztosít a rendezvénynek. A szakmai program a város központjában lesz, így a tudomány és a továbbképzés mellett lehetőség nyílik egy kis városnézésre, de nagyobb kirándulásra is a várban, vagy a csodálatos Bükk hegységben.

Mindenkit tisztelettel hívunk és várunk!

 

Prof. Dr. Barkai László

egyetemi tanár

az MDT korábbi elnöke