Szülészeti Aneszteziológiai Szimpózium

Általános információ

SZÜLÉSZETI ANESZTEZIOLÓGIAI SZIMPÓZIUM
KINCSEM HÁZ, KISKUNHALAS
2023. április 21-22.

SZERVEZŐBIZOTTSÁG
Dr. Orbán Ágnes
Dr. Lovas András

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, ügyvezető
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, ügyvezető (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Lacsán Dóra, ügyvezető (regisztráció, szponzori támogatások)
E-mail: dora@stand-art.hu

Kálmán Kata, project manager (szállásfoglalás)
E-mail: kata@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2023. február 1.
Regisztráció határideje: 2023. április 10.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2023. március 21.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2023. április 21., 9:40 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2023. április 22., 12:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

SZASZ2023 regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2023.02.01-ig

2023.02.01. után

Orvosok számára egységesen

 

30 000 Ft

 

35 000 Ft

Szakdolgozók számára

 

15 000 Ft

 

20 000 Ft

Rezidensek, nem szakorvosok számára

 

25 000 Ft

 

30 000 Ft

Céges képviselők számára

 

30 000 Ft

 

35 000 Ft

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, ebéd, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, tanfolyamzáró teszt, akkreditáció díja valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 11.600 Ft/nap.
A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2023. március 21-ig van lehetőség, azt követően díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződéseink miatt. Bővebb információ az ÁSZF-ünkben került feltüntetésre, amely megtalálható a honlapunkon. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetése ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. A részvételi díjak étkezéstartalma külön tételként kerül a számlán feltüntetésre. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2023. április 22-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.
A résztvevő/megrendelő a jelentkezése során nyilatkozott, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A rendezvény aneszteziol.-intenzív terápia és szülészet-nőgyógyászat szakorvosok és szakdolgozók számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási programnak minősül. A regisztrált orvosok 32, a szakdolgozók 16 akkreditációs pontot kapnak.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
https://stand-art.hu/urlap/SZASZ2023-Szakdolgozoiurlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.