Az MDT Szakdolgozói Szekciójának XIII. Kongresszusa

Általános információ

AZ MDT SZAKDOLGOZÓI SZEKCIÓJÁNAK XIII. KONGRESSZUSA

Budapest, Radisson Blu Béke Hotel
2023. november 20-21.

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, ügyvezető
E-mail: joe@stand-art.hu

Dr. Garhuth Anita, project manager (előadás absztrakt, tudományos program)
E-mail: anita@stand-art.hu

Jakab Laura, ügyvezető (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Lacsán Dóra, ügyvezető (regisztráció, szponzori támogatások)
E-mail: dora@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2023. szeptember 15.
Regisztráció határideje: 2023. november 10.
Regisztráció és szállásfoglalás díjmentes lemondási határideje: 2023. október 20.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2023. november 20., 09:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2023. november 21., 13:45 óra

REGISZTRÁCIÓ

XIII. Szakdolgozói Kongresszus

regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2023. szeptember 15-ig

2023. szeptember 15. után

MDT tag

 

40 000 Ft

 

45 000 Ft

Nem MDT tag

 

45 000 Ft

 

51 000 Ft

Kiállítók, cégképviselők

 

45 000 Ft

 

51 000 Ft

Kísérők

 

40 000 Ft

 

40 000 Ft

Napidíj - 2023. november …………… napra          

 

20 000 Ft/nap

 

20 000 Ft/nap

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, vacsora, hétfői ebéd, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 11.600 Ft/nap. A napidíj tartalmazza az aznapi kávészünet fogyasztást, kitűzőt, konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A napidíj étkezési költség tartalma: 7.000 Ft/nap. A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

Az MDT tagság kedvezménye akkor érvényes, ha a tagnak nincs tagdíjhátraléka a 2023. évre.

ÉTKEZÉSEK MEGRENDELÉSE
Ebéd 2023. november 21., kedd – 10.500 Ft

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
A szálláshelyekről információt a kongresszus honlapján találhatnak: https://stand-art.hu/MDTSZXIII. A szállodai szobák feltöltése a beérkező megrendelések sorrendjében történik, amennyiben a kért szálláshely betelt, a szervezők Önt egy másik, hasonló kategóriájú szobában fogják elhelyezni. Kérjük, hogy a regisztráció beküldése előtt feltétlenül tájékozódjon az éppen aktuálisan elérhető szálláshelyek felől a honlapon!
Szíves figyelmüket felhívjuk, hogy a 2023. október 20-ig ki nem fizetett szállodai szobák foglalását új igény bejelentése esetén nem tudjuk minden esetben fenntartani, ezért szíveskedjenek a szállásdíj átutalásáról a fenti időpontig gondoskodni!
Minden szállodai szoba ára tartalmazza a reggelit, de NEM tartalmazza a parkolási díjakat, melyekről szíveskedjenek előzetesen tájékozódni a hotel recepcióján, vagy a kongresszus honlapján.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásfoglalás és regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2023. október 20-ig van lehetőség, azt követően a díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződések miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetésée ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.
A résztvevő/megrendelő kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2023. október 28-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel, külön tételként feltüntetve a változatlan formában továbbszámlázott közvetített szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.