MDT Családorvosi Munkacsoport IX. Továbbképző Konferenciája

Általános információ

MDT Családorvosi Munkacsoport IX. Továbbképző Konferenciájának helye és időpontja

Abacus Hotel, Herceghalom
2022. április 21-23.

SZERVEZŐBIZOTTSÁG
Prof. Dr. Kempler Péter
Dr. Oláh Ilona
Dr. Rosta László

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, owner (ügyvezető)
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, manager (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Lacsán Dóra, operations manager (regisztráció, szponzori támogatások, szállásfoglalás)
E-mail: dora@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2022. február 28.
A végleges program közzététele a honlapon: 2022. április 1.
Regisztráció határideje: 2022. április 18.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2022. március 21.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2022. április 21., 14:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2022. április 23., 15:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

MDTCSOM 2022 regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2022. február 28-ig

2022. február 28. után

MDT tag orvosok számára

 

35 000 Ft

 

40 000 Ft

Nem MDT tag orvosok számára

 

38 000 Ft

 

42 000 Ft

Kiállítók, cégképviselők számára

 

35 000 Ft

 

40 000 Ft

Szakdolgozók, rezidensek számára

 

30 000 Ft

 

32 000 Ft

Részvételi díjak, melyek étkezési  költséget nem tartalmaznak

PhD hallgatók, orvostanhallgatók, szakdolgozók számára főétkezések nélkül, kávészünettel

 

ingyenes

 

ingyenes

Napidíj - 2022. április …………… napra          

 

15 000 Ft/nap

 

15 000 Ft/nap

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, vacsorák, ebédek, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is.
A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 10.000 Ft/nap.
A napidíj tartalmazza az aznapi kávészünet fogyasztást, kitűzőt, konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A napidíj étkezési költség tartalma: 4.000 Ft/nap.
A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.
Az MDT tagság kedvezménye akkor érvényes, ha a tagnak nincs tagdíjhátraléka a 2021. évre.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
A digitális okmányolvasó használatára vonatkozó és érvényben lévő kormányrendelet értelmében a bejelentkezés és szobaelfoglalás feltétele a szálláshely szolgáltatást igénybe vevő személyek személyes adatait igazoló fényképes igazolványainak (személyi igazolvány, lakcímkártya vagy útlevél, lakcímkártya) átadása érkezéskor a recepción és digitális okmányscannerrel történő rögzítése a szálloda részéről.

Minden vendég azonosítására be kell mutatni a fényképes okmányt és lakcím igazolványt érkezéskor, gyermekeknek is. A hatályos jogszabály szerint, amennyiben a vendég nem adja át okmányolvasásra a személyi azonosítására szolgáló okmányt, abban az esetben a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja. A VIZA rendszerbe adatok továbbítására a szálláshely-szolgáltató 2021. szeptember 1. napjától köteles.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2022. március 21-ig van lehetőség, azt követően díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződéseink miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetése ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. A részvételi díjak étkezéstartalma külön tételként kerül a számlán feltüntetésre. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2022. április 23-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség. Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2022. március 21-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük. Köszönjük megértését!
A résztvevő/megrendelő a jelentkezése során nyilatkozott, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A rendezvény belgyógyászat, diabetológia, dietetika, endokrinológia és anyagcsere betegségek, gastroenterológia, háziorvostan, kardiológia és neurológia szakorovoks és szakdolgozók számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási programnak minősül. A konferencián részt vevő orvosok 24, szakdologzók 12 pontot kapnak.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
https://stand-art.hu/urlap/MDTCSOM-Szakdolgozoiurlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.