ELHALASZTVA! ÚJ IDŐPONT: 2020. DECEMBER 03-06.! A MAGYAR DIABETES TÁRSASÁG XXVIII. KONGRESSZUSA

RENDKÍVÜLI INFORMÁCIÓ

Tisztelt Kollégák és Kolléganők!

A Koronavírus járvánnyal kapcsolatos, napról-napra változó helyzetben, felelős rendezvényszervezőként – a résztvevők, előadók és kiállítók maximális védelme érdekében – a Magyar Diabetes Társaság XXVIII. Kongresszusa című rendezvény elhalasztása mellett döntöttünk.

AZ ÚJ IDŐPONT: 2020. december 03-06.

A befizetett regisztrációs díjak természetesen érvényesek lesznek az új időpontra.
Viszont amennyiben a kongresszusra a részvételét szponzorcég finanszírozza, kérjük mindenképpen vegye fel a kapcsolatot a cég képviselőjével is.

Kérünk minden kedves résztvevőt, hogy mindenképp jelezzen vissza elérhetőségeink valamelyikén részvételi szándékáról, függetlenül attól, hogy regisztrációjának és/vagy szállásának díja kifizetésre került-e, részvételi szándékuk fenntartása vagy törlése érdekében. Lemondás esetén a befizetett összegek természetesen visszautalásra, a kiállított számlák sztornózásra kerülnek.

A Diabétesz Társaság tervei szerint a már teljesen kész, színvonalas tudományos programot fogjuk decemberben megvalósítani. Természetesen minden már regisztrált résztvevő illetve előadó időben személyes értesítést fog kapni a program részleteiről.

Megértésüket ezúton is köszönjük!

Üdvözlettel,

2020.03.19.

Stand-Art Event Managemet Kft.