Magyar Diabetes Társaság Regionális Kongresszusa - a háziorvosi, a genetikai, a digitális és a metabolikus munkacsoport továbbképzése

Általános Információ

AZ MDT REGIONÁLIS KONGRESSZUSÁNAK IDŐPONTJA - ONLINE RENDEZVÉNY

Az élő közvetítés időpontja megegyezik a továbbképző tanfolyam valós időpontjával:

2020. október 15-17.

A KONGRESSZUS SZAKMAI SZERVEZŐI
Prof. Dr. Kempler Péter
Dr. Oláh Ilona
Dr. Hidvégi Tibor PhD
Dr. Gaál Zsolt
Dr. Kántor Irén

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu
Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy.u.16.

Dr. Bernáth József, owner (szponzori támogatások, kiállítás)
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, manager (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Garhuth Anita, manager (regisztráció)
E-mail: anita@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Regisztráció határideje 2020. október 09.
A végleges program közzététele a honlapon 2020. szeptember 28.
Regisztráció lemondás és módosítás határideje 2020. október 09.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2020. október 15., 14:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2020. október 17., 14:00

REGISZTRÁCIÓS DÍJAK

MDT Regionális Kongresszusa Részvételi díjak

ONLINE részvételi díj

Orvos résztvevőknek egyszégesen

 

25 000 Ft

Szakdolgozó résztvevőknek egységesen

 

15 000 Ft 

Gyógyszerész résztvevőknek egységesen

 

25 000 Ft

Kiállítók, cégképviselők

 

25 000 Ft

A részvételi díjak tartalma: szakmai programok és szponzori hirdetések megtekintése, tanfolyamzáró teszt, akkreditáció díja, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. 

A kongresszusra minden résztvevőnek előzetesen regisztrálnia kell, beleértve a meghívott előadókat és cégképviselőket is!

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2020. október 09-ig van lehetőség. Számlamódosítások díja a rendezvényz megelőzően: 2.500,- Ft+ÁFA. A rendezvényt követően kizárólag a számla formai módosítása lehetséges, melynek díja 4.000,- Ft+ÁFA.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS 
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A kongresszus orvosok részére SZTE-ÁOK/2020.II/00023-as kódszámon akkreditált. A rendezvény aneszteziológia-intenzív terápia, belgyógyászat, diabetológus, dietetika, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, gastroenterológia, háziorvostan, orvosok és szakdolgozók számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási programnak minősül. A kongresszusra regisztráló és az online tesztet helyesen kitöltő orvosok 48, szakdolgozók 20 akkreditációs pontot kapnak. Az igazolást a szakdolgozói pontjóváíráshoz szükséges személyes adatok előzetes regisztrációját követően állítjuk ki.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
https://stand-art.hu/urlap/MDTRegio-Szakdolgozoi-urlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.