Magyar Diabetes Társaság Regionális Kongresszusa - a háziorvosi, a genetikai, a digitális és a metabolikus munkacsoport továbbképzése

Meghívó

Tisztelt Kollégák, Kedves Résztvevők és Kedves Kiállítók!

Ezúton kívánjuk tájékoztatni, hogy Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatba tartozó szakmai tárgyú rendezvények megtiltásáról szóló 1/2020. (IX. 08). EMMI utasításával megtiltotta az egészségügyi ágazatban a szakmai tárgyú rendezvények személyes jelenléttel történő megtartását, és előírta, hogy az e körbe tartozó rendezvények megtartására kizárólag online módon kerülhet sor.

Ennek tudatában és a járvánnyal kapcsolatos események alakulása alapján a rendezvény online megvalósítása mellett döntöttünk. Az előadásokat a rendezvény hivatalosan meghirdetett időpontjában, valós időben tudják megtekinteni a regisztrált érdeklődők. Az előadások rögzítésre kerülnek és az esemény befejezte után is elérhetőek lesznek honlapunkon. Ez a megvalósítás lehetővé teszi, az Önöknek legmegfelelőbb időpontban történő továbbképzést!

Azon kedves vendégeink, akik valamelyik cég támogatásával vettek volna részt a rendezvényen, kérjük, hogy egyeztessenek a szponzor cég munkatársaival az online tanfolyamon való részvétel további lehetőségéről!

Nagy örömmel invitáljuk azon érdeklődőket is, akik korábban nem regisztráltak a rendezvényre, de ezt a kényelmes megoldást választva szívesen részt vennének az idén, rendhagyóan online térben megvalósuló tanfolyamunkon!

Köszönjük a megértését!