Magyar Belgyógyász Társaság Dél-Magyarországi Decentrumának 52. Tudományos Ülése

Általános információ

A MAGYAR BELGYÓGYÁSZ TÁRSASÁG DÉL-MAGYARORSZÁGI DECENTRUMÁNAK 52. TUDOMÁNYOS ÜLÉSÉNEK HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA

Békéscsaba, Csabagyöngye Kulturális Központ
2023. április 20-22.


KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, ügyvezető
E-mail: joe@stand-art.hu

Garhuth Anita, project manager (előadás absztrakt, tudományos program)
E-mail: anita@stand-art.hu

Jakab Laura, ügyvezető (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Kálmán Kata, project manager (szállásfoglalás)
E-mail: kata@stand-art.hu

Lacsán Dóra, ügyvezető (regisztráció, szponzori támogatások)
E-mail: dora@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Absztrakt beadási határidő: 2023. március 20.
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2023. március 1.
Regisztráció határideje: 2023. április 12.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2023. március 20.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2023. április 20., 13:30 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2023. április 22., 13:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

MBTD 2023 regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2023. március 1-ig

2023. március 1. után

Orvosok számára 30 év fölött

45 000 Ft

 

50 000 Ft

Szakdolgozók, nyugdíjasok, rezidensek számára

 

40 000 Ft

 

45 000 Ft

CSAK a szakdolgozói szekción való részvétel szakdolgozók részére étkezések nélkül

 

0 Ft

 

0 Ft

Kiállítók, cégképviselők számára

 

45 000 Ft

 

50 000 Ft

Kísérők számára

40 000 Ft

 

40 000 Ft

Napidíj - 2023. április …… napra          

20 000 Ft/nap

 

20 000 Ft/nap

Regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, vacsorák, ebédek, kitűző, konferencia mappa a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is.
A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 11.600 Ft/nap.
A napidíj tartalmazza az aznapi kávészünet fogyasztást, ebédet, kitűzőt, konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi szekcióra, előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A napidíj étkezési költség tartalma: 7.000 Ft/nap.
A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ
A szálláshelyekről információ a kongresszus honlapján található: https://stand-art.hu/MBTD2023/Szallasinformacio. A szállodai szobák feltöltése a beérkező megrendelések sorrendjében történik, amennyiben a kért szálláshely betelt, a szervezők Önt egy másik, hasonló kategóriájú szobában fogják elhelyezni. Kérjük, hogy a regisztráció beküldése előtt feltétlenül tájékozódjon az éppen aktuálisan elérhető szálláshelyek felől a honlapon!
Szíves figyelmüket felhívjuk, hogy a 2023. március 22-ig ki nem fizetett szállodai szobák foglalását új igény bejelentése esetén nem tudjuk minden esetben fenntartani, ezért szíveskedjenek a szállásdíj átutalásáról a fenti időpontig gondoskodni!
Minden szállodai szoba ára tartalmazza a reggelit, de NEM tartalmazza a parkolási díjakat, melyekről szíveskedjenek előzetesen tájékozódni a hotel recepcióján, vagy a kongresszus honlapján.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásfoglalás és regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2023. március 20-ig van lehetőség, azt követően a díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződések miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetésée ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.
A résztvevő/megrendelő kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2023. április 22-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel, külön tételként feltüntetve a változatlan formában továbbszámlázott közvetített szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A rendezvény aneszteziol.-intenzív terápia, belgyógyászat, diabetológus, dietetikus, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, gastroenterológia, haematológia, háziorvostan, intenzív terápia, kardiológia, nefrológia, szakorvosok és szakdolgozók számára hivatalos, pontszerző továbbképző oktatási programnak minősül. A regisztrált orvosok tesztkitöltést követően 48, a szakdolgozók 20 akkreditációs pontot kapnak.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
https://stand-art.hu/urlap/MBTD2023-Szakdolgozoi
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.