A Magyar Belgyógyász Társaság Dél-Magyarországi Decentrumának 50. Jubileumi Tudományos Ülése

Általános információk

A MAGYAR BELGYÓGYÁSZ TÁRSASÁG DÉL-MAGYARORSZÁGI DECENTRUMÁNAK HELYSZÍNE ÉS ÚJ IDŐPONTJA

Hunguest Hotel Erkel, Gyula
2021. szeptember 09-11.

SZERVEZŐ BIZOTTSÁG
Dr. Márk László, Dr. Dudás Mihály, Dr. Novák János, Prof. Dr. Forster Tamás

A RENDEZVÉNY VÉDNÖKEI
Dr. Görgényi Ernő, Dr. Kovács József, Dr. Becsei László

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, owner (ügyvezető)
E-mail: joe@stand-art.hu

Kálmán Kata, project manager (regisztráció, szponzori támogatások)
E-mail: kata@stand-art.hu

Garhuth Anita, manager (előadás absztrakt, tudományos program)
E-mail: anita@stand-art.hu

Jakab Laura, manager (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2021. június 30.
Regisztráció határideje: 2021. augusztus 31.
Regisztráció és szállásfoglalás díjmentes lemondási határideje: 2021. augusztus 8.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2021. szeptember 9., 13:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2021. szeptember 11., 12:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

MBTD 2021 regisztrációs díjak

Korai regisztrációs díj

Regisztrációs díj

2021.06.30-ig

2021.06.31. után

Orvosok számára

 

30 000 Ft

 

36 000 Ft

Nyugdíjasok, szakdolgozók számára

 

26 000 Ft

 

28 000 Ft

Kiállítók, cégképviselők számára

 

30 000 Ft

 

36 000 Ft

Rezidensek, PhD hallgatók számára

 

26 000 Ft

 

28 000 Ft

Kísérők számára

 

26 000 Ft

 

26 000 Ft

Szakdolgozók számára kizárólag a szakdolgozói szekció

 

ingyenes

 

ingyenes

Napidíj - 2021. szeptember …………… napra          

 

15 000 Ft/nap

 

15 000 Ft/nap

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, kitűző, konferencia táska a kongresszusi anyagokkal, belépés az előadásokra, a szponzori kiállításra, ebéd, vacsora, valamint a fogadás. Tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A napidíj tartalmazza a kitűzőt, a konferencia mappát a kongresszusi anyagokkal, belépést az összes aznapi előadásra, a szponzori kiállításra, kávészüneteket, valamint a mindenkori ÁFA összegét is. Étkezéstartalom teljes regisztrációs díj esetén bruttó 8.370 Ft/nap. A napidíj étkezési költség tartalma: 4.500 Ft/nap. A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2021. szeptember 11-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség.Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2021. augusztus 8-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük! Köszönjük megértését!A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel, külön tételként feltüntetve a változatlan formában továbbszámlázott közvetített szolgáltatásokat.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Szállásfoglalás és regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2021. augusztus 8-ig van lehetőség, azt követően a díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződések miatt. Számlamódosítások díja a rendezvényt megelőzően: 2.500,- Ft + ÁFA. A rendezvényt követően kizárólag a számla formai módosítása lehetséges, melynek díja: 4.000,- Ft + ÁFA. A résztvevő/megrendelő kijelenti, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok. Aláírásommal igazolom, hogy a Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük. Aláírásommal igazolom, hogy a jelentkezési lapon megjelölt szolgáltatást megrendelem, annak ellenértékét a határidők betartásával befizetem, a részvételi és lemondási feltételeket tudomásul veszem. A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor­galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede­zetére szolgálhat.” Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

AKKREDITÁCIÓ
A konferencia orvosok részére SZTE-ÁOK/2021.II/00041-es kódszámon akkreditált. Az orvos résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek, a következő szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerül jóváírásra: aneszteziológia-intenzív terápia, angiológia és érsebészet, belgyógyászat, endokrinológia, diabétesz és anyagcsere-betegségek, gasztroenterológia és hepatológia, transzfúziológia és haematológia, háziorvostan, kardiológia, nefrológia és dialízis, oxyológia-sürgősségi orvostan, toxikológia, honvéd és katasztrófa orvostan, reumatológia, szívsebészet.

A rendezvény pontértéke szakdolgozók számára 20 pont. Az igazolást a szakdolgozói pontjóváíráshoz utólag állítjuk ki, melyhez szükséges a személyes adatok előzetesen vagy helyszínen történő ONLINE regisztrációja az alábbi felületen: http://stand-art.hu/urlap/MBTD2021_Szakdolgozoi

Gyógyszerészek a részvételért 48 kreditpontot kapnak.

Szeretettel várják Önöket 2021. szeptember 9-11. között minden gyulai kiállítóhelyen, amely a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontot, a Gyulai Várat, a Kohán Képtárat, a Ladics-házat és az Erkel Ferenc Emlékházat foglalja magába. A badge felmutatásával 50% kedvezményt tudunk biztosítani a belépőjegyek árából.