XIII. Kelet-Magyarországi Diabetes Hétvége

Szállásinformáció

A Centrál Hotel és Étterem könnyen megközelíthető, csendes, nyugodt szálloda, a belvárosi infrastruktúra minden előnyével. A szobák berendezése letisztult, elegáns stílust képvisel. 

A Hunguest Hotels lánc legújabb egysége, a Hunguest Hotel Sóstó köszönti Önt! A Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn épült, 9 ezer négyzetméter alapterületű, 123 szobás, négycsillagos superior szálloda a megyeszékhely legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája. A szálloda a közvetlenül mellette található AQUARIUS Élmény- és Parkfürdőhöz, illetve annak balneoterápiás szolgáltatást nyújtó gyógyászati részlegéhez egy zárt híddal kapcsolódik, így a hotel vendégei szabadon használhatják a létesítmény szolgáltatásait is.

Szoba kínálat

  • 1 ágyas - 40 000 HUF
  • 2 ágyas 2 főre - 52 000 HUF

Szállodánk Nyíregyháza belvárosának gyöngyszeme a város főterén helyezkedik el mely kiváló lehetőséget biztosít, a látnivalók illetve megyénk felfedezésére.

Amennyiben először jár városunkban, rögtön megtapasztalhatja, hogy Nyíregyháza a keleti régió egyik legszebb városa. A műemlékké nyilvánított Korona Hotel a város egyik leghíresebb épülete mely már több mint 120 éves múlttal rendelkezik, és a mai napig Nyíregyháza egyik legjelentősebb vendéglátó helye. Szállodánkban megtalálható a régi szecessziós stílustól a mai 21. századi modern kor irányzata is. Mottónk: a „Rang és Hagyomány”

Standard 1 ágyas: 12.000 Ft/1 fő
Standard 2 ágyas: 23.000 Ft/2 fő

Superior 1 ágyas: 14.000 Ft/1 fő
Superior 2 ágyas: 27.000 Ft/2 fő