Fiatal Diabetológusok Fóruma 2023

Meghívó

Kedves Kollégák!

 

Lassan eltelt egy év, hogy a Fiatal Diabetológusok Fórumán találkoztunk. Hozzávetőlegesen 140-en voltunk Szegeden és igen jól éreztük magunkat. Sokat tanultunk.

Idén Pécs városa lesz a házigazda és ennek megfelelően számos előadó pécsi kolléga, elsősorban a Pécsi Tudományegyetemen dolgoznak. A diabéteszről általában, a kezeléséről, a diabétesszel összefüggő szövődményekről és társbetegségekről hallunk majd előadásokat.

A pécsi kollégák, amikor megkértem őket, megnézték a naptárukat, majd egyöntetűen igent mondtak felkérésünkre. Szinte minden felkért előadó vezetője egy tanszéknek. Köszönjük. Az előadók egy másik csoportja a Magyar Diabetes Társaság vezetőségi tagja, akik boldogan vállalták a fiatalok oktatását. És persze a társegyetemekről és kórházakból is a felkért előadók örömmel mondtak igent. Ezért ezt a rendezvényt szakmailag könnyű volt megszervezni.

Most ősszel sok a diabétesz rendezvény és nehéz az egészségügy anyagi helyzete, igy külön köszönjük azoknak a cégeknek, akik így is vállalták a szponzorálást.

DE EZ A RENDEZVÉNY MÁS, MINT A TÖBBI.

Okos, képzett oktatóktól tanuljuk a diabéteszt, és fogjuk hazánkban a betegeket egységes szemlélettel, okosan kezelni.

Este együtt vacsorázunk, kávézunk, beszélgetünk – kikapcsolódunk, jól érezzük magunkat.

GYERTEK EL FIATALOK!

 

Barátsággal:

Somogyi Anikó dr