Fiatal Diabetológusok Fóruma

Általános Információ

A FIATAL DIABETOLÓGUSOK FÓRUMÁNAK HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA
SZEGED, ART HOTEL
2022. április 28-30.

SZERVEZŐBIZOTTSÁG
Prof. Dr. Várkonyi Tamás
Dr. Tabák Gy. Ádám
Dr. Nyiraty Szabolcs
Dr. Vágvölgyi Anna

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management Kft.
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József (ügyvezető)
E-mail: joe@stand-art.hu

Jakab Laura, manager (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Kálmán Kata, project manager (szponzoráció, regisztráció, szállásfoglalás)
E-mail: kata@stand-art.hu

Garhuth Anita, project manager (előadásabsztraktok, tudományos program)
E-mail: anita@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Regisztráció határideje: 2022. április 22.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2022. május 25.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2022. április 28., 14:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2022. április 30., 13:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

FDF 2022 regisztrációs díjak

Regisztrációs díj

MDT 45 év alatti aktív tagjai számára

 

0 Ft

Minden más MDT és nem MDT tag résztvevő számára egységesen

 

40 000 Ft

A RÉSZVÉTEL AZ MDT 45 ÉV ALATTI AKTÍV TAGSÁGGAL RENDELKEZŐ TAGJAI SZÁMÁRA TELJESEN INGYENES, MIND A REGISZTRÁCIÓS DÍJ, MIND A SZÁLLÁS TEKINTETÉBEN.

A regisztrációs díjak tartalma: kávészünetek, kitűző, belépés az előadásokra, ebéd, vacsora, valamint a fogadás. Tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. Étkezéstartalom teljes regisztrációs díj esetén bruttó 10.000 Ft/nap. A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

A részvételi díj nem tartalmaz semmilyen biztosítást, a rendezvény ideje alatt előforduló személyi vagy anyagi káreseményekért a szervezők nem vállalnak felelősséget.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2022. március 25-ig van lehetőség, azt követően díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződéseink miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetésée ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. A részvételi díjak étkezéstartalma külön tételként kerül a számlán feltüntetésre. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2022. április 30-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség. Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2022. március 25-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük. Köszönjük megértését!
A résztvevő/megrendelő a jelentkezése során nyilatkozott, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.

AKKREDITÁCIÓ
A konferencia az SZTE-SZTE-ÁOK/2022.I./00074-es kódszámon került akkreditálásra. Az orvos résztvevők 50 kreditpontot szerezhetnek, a következő szakképesítéseknél szakma szerinti pontszámként kerül jóváírásra: belgyógyászat, diabetológus, dietetika, endokrinológia és anyagcsere-betegségek, gastroenterológia, háziorvostan, kardiológia, nefrológia, neurológia.

A rendezvény pontértéke szakdolgozók számára 20 pont.

SZAKDOLGOZÓI PONTOK JÓVÁÍRÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ADATOK REGISZTRÁCIÓJA
http://stand-art.hu/urlap/FDF2022-Szakdolgozoi-urlap
A kitöltéséhez számítógép vagy mobil eszköz és internet kapcsolat szükséges, melyet szükség esetén a helyszínen biztosítunk.