Véncsócsa

Meghívó

Kedves volt Kollégiumi Társunk!

Örömmel értesítünk, hogy a nagy sikerre való tekintettel 2018. május 12-én, szombaton ismét kollégiumi öregdiák találkozót tartunk Szegeden a SZOTE Jancsó Kollégiumának 1997-1987 közötti évek volt lakói számára.

A “Véncsócsa” helyszíne:
SZTE id. Jancsó Miklós Kollégium (6725 Szeged, Semmelweis u. 7.)

A bankett vacsora helyszíne: Hungi Vigadó (6720 Szeged, Stefánia)

Úgy tervezzük, hogy a 14 órakor kezdődő kollégiumi gyűlésen csak a volt hallgatók vesznek részt, a 19 órakor kezdődő esti zenés bankett vacsorára viszont szeretettel hívjuk és várjuk a hozzátartozókat is.

A szervezéssel kapcsolatban két kérésünk van: az egyik, hogy részvételi szándékod vagy esetleges távolmaradásod a jelentkezési lap mielőbbi elküldésével jelezd; a másik kérés: vedd fel a kapcsolatot a környezetedben dolgozó/élő volt lakótársakkal, tudakold meg, hogy kaptak-e ilyen értesítést és ha nem, tájékoztasd őket.

Több volt “Jancsós” társunk címe, tartózkodási helye még ismeretlen. Ha tudod a címüket, jelentkezéseddel együtt juttasd el email-en a szervező iroda (STAND-ART Event Management, Dienes Zsuzsanna, email: zsuzsa@stand-art.hu) címére.

A legfontosabb kérésünk természetesen az, hogy gyere el, vegyél részt a találkozón!

Válaszod nemleges esetben is várjuk! Ha legnagyobb sajnálatunkra most nem tudsz eljönni, kérünk, hogy egy levélben számolj be az elmúlt éveidről, ami a délutáni beszélgetésen felolvasásra kerül. A találkozóra hozz el magaddal minden olyan ereklyét, mely Veled és/vagy egyetemi éveinkkel összefügg!

A viszontlátás reményében szeretettel üdvözöl:

Domokos Sándor (Zeusz), Gulyás Erika (Picur) és Piry Katalin