XIII. Szegedi Diabétesz Nap

Szállásinformáció

Az Art Hotel Szeged a belvárosban, közvetlenül a Dóm térre nyíló Somogyi utcában várja a színházrajongó, városlátogató, művészeteket, vízi sportokat kedvelő és üzleti utazó vendégeket.

A szállodába egyénileg történik a foglalás.

Elérhetőségek: 

Tel:  0036/62-555-787

Mobi: 0036/30-637-7222

Email: korona@hotelkoronaszeged.hu

Árak:

1 fő részére: 12.150.-Ft/ éj

2 fő részére: 15.750.-Ft/ éj

2 fő részére: 18.450.-Ft/ éj

2 fő részére: 20.250.-Ft/ éj

+idegenforgalmi adó (18-70 év között): 500.- Ft / fő/éj

A szobaár tartalmazza a svédasztalos reggelit, 18 % áfát, infra szauna és masszázságy használatot, továbbá az ingyenes WIFI internet elérést.

Fizetés módja: a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy személyre szóló SZÉP kártyával.

Parkoló:
Belső, udvari parkolónk szállóvendégeink számára biztosít helyet, mely elfoglalása érkezési sorrendben történik. Összes férőhelyünk 11 parkoló úgy, hogy mindenki akadálymentesen ki- és be tud állni. Szállodánk előtti utcai részen hétköznap 8:00 órától 18:00 óráig fizető parkoló található. Megértését köszönjük!

Várható érkezés:
A szobákat legkorábban 14 órától lehet elfoglalni és a foglalás 11 óráig tart. Kérjük szíveskedjenek a szobákat legkésőbb 18:00 óráig elfoglalni, vagy későbbi érkezés esetén értesíteni bennünket!Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a szállást.

Lemondási feltételek: Módosítást, illetve kötbérmentes lemondást érkezés előtt 30 naptári nappal tudunk elfogadni.

Lemondási költségek: érkezés előtti 29. – 8. naptári napig: szállásdíj 50%-a. 7 naptári napon belüli lemondás esetén a teljes szállásdíj fizetendő.

Szállodánk Szeged színvonalas rendezvényeknek otthont adó, Európa Nostra díjjal kitüntetett, gyönyörű belvárosában található. Központi elhelyezkedése miatt a város nevezetességei, fürdői, remek éttermei, mediterrán hangulatú kávézói, híres cukrászdái pillanatok alatt megközelíthetőek.

Az 1879-es Nagyárvíz után 4 évvel épült polgári ház alapjain álló, belvároshoz harmonikusan illeszkedő, újjáépített épületben 2002. februárjában szállt meg első vendégünk.

Modern bútorokkal berendezett, igényes, világos, tágas (legkisebb kétágyas szoba alapterülete is 17 m2) szobákkal a családias kényelmet választhatják vendégeink, akiknek szívesen segítünk városnéző sétáik, szabadidős, kulturális programjaik megszervezésében, vagy a környék természeti értékeinek felfedezésében.

Köszönti Önöket a szegedi Mozart Hotel, amely 2011. augusztusában  nyitotta meg kapuit a kedves Vendégei előtt!

A Mozart Hotel a belváros szívében helyezkedik el, mint egy ékszerdoboz amely amellett, hogy  családias hangulatot áraszt, ötvözi a barokk kor szépségét a modern kor kényelmével.

Élje át Szeged város szívének lüktetését és élvezze a nevezetességek közelségét hangulatos, kellemes környezetben!

Várjuk szeretettel egész évben!

Jó pihenést és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

A Mozart Hotel Vezetősége

Szeged legjobb ágyai díjnyertes design környezetben

A Science Hotel**** Szeged egyik legújabb szállodája és az egyetlen design és koncepció hotel a városban. Ha unja a szokványos, szép, de egy „kicsit semmilyen” szállodákat, akkor ebben a hotelben meg fogja találni, amit keres. Ide belépve meglesz az a bizonyos „Wow” ...

A tudományt merész és stílusos dekorációs elemként használtuk fel a belső terek kialakításában, amely teljesen megkülönbözteti a szállodánkat a többiektől. A hotel egyetlen magyar szállodaként Gold Key Award díjat nyert New Yorkban, amely a belsőépítészet Oscar díjának számító elismerés. A vendégek ötleteket gyűjthetnek és bízunk benne, hogy „hazavisznek” valamit ebből az egyedi enteriőrből, és a „Science érzés” megjelenik majd talán az otthonukban is.

A szállodánk másik fő megkülönböztető jellegzetessége az ágyaink mérete és minősége. A legnagyobb ágyunk 280x200cm-es! Hitvallásunk, hogy egy jó ágy, egy szálloda lelke. Az éjszakai pihenés fogja meghatározni a nálunk megszállók élményét. Mi ezt komolyan vettük, mikor matracot választottunk. Az eredmény: vendégeink Szeged legjobb ágyaiban pihennek és feltöltődve indulnak tőlünk szegedi programjaikra.

A jó ágy mellett egy igazi városi szálloda másik mércéje a jó reggeli. Mi ebben sem ismerünk kompromisszumot, hiszen egy jó nap egy jó reggelivel indul. A reggeli menü összeállításánál szintén az egyediségre törekedtünk, mert a „gasztroélmény” szintén egy olyan dolog, amit az ember magával vihet és szívesen éli át újra.

A hotel belvárosi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy vendégeink egy sétával szinte minden fontosabb pontot elérjenek Szegeden, megkímélve magukat a belvárosi parkolás bosszúságaitól és egy finom pohár bor sem jelenthet így gondot.

Szoba kínálat

  • 1 ágyas - 19 500 Ft
  • 2 ágyas 2 fő részére - 25 000 Ft