2024. Évi Magyar Orvos-Egészségügyi Világtalálkozó

Absztrakt beküldési útmutató

AZ ELŐADÁS BEJELENTÉS MÓDJA

Az előadás kivonatokat Microsoft Word szövegszerkesztővel, 12 pontos betűmérettel, 1-es sorközzel, Times New Roman betűtípussal, 2,5 cm-es margókkal készítse el! Az összefoglalók terjedelme maximum 400 szó lehet (szóközök nélkül), grafikont, ábrát vagy képet csak akkor tartalmazhat, ha az egész belefér egy oldalba.

Kérjük, hogy valamennyi előadó teljes nevét (titulussal együtt) írja ki, a név után felső indexben a munkahely/intézmény számmal történő jelzése szerepeljen, az első szerzőt teljes nevének aláhúzásával jelezze. Amennyiben a szerzőknek több munkahelye van, valamennyi feltüntetését kérjük. Javasoljuk az összefoglaló értelemszerű strukturálását pl. Bevezetés:, Anyag és módszer:, Betegek:, Módszer:, Eredmények:, Megbeszélés:, stb.

Mindenki csak egy elsőszerzős absztraktot adhat be. A 2024. évi MOVT kongresszusra az absztraktokat magyar ÉS angol nyelven is be kell nyújtani!

Segítségkérés absztrakt beküldéshez: Garhuth Anita, anita@stand-art.hu, 06 62 999 950.

Az összefoglalók beérkezési határideje:

MEGHOSSZABBÍTVA 2024. május 31.

Kérjük előre jelezze, ha az előadása során számítógépes-projektoros (PowerPoint) technikától eltérő igénye van, vagy ha szükség van az előadás kihangosítására! Az előadás anyagát kérjük, hogy pendrive-on szíveskedjen leadni a technikusoknak legkésőbb a szekciót megelőző szünetben!