Magyar Igazságügyi Orvosok Társaságnak XVII. Kongresszusa

Általános információ

MAGYAR IGAZSÁGÜGYI ORVOSOK TÁRSASÁGÁNAK XVII. KONGRESSZUSA

Szeged, Gellért Albert Oktatási Központ
2022. augusztus 25-27.

KONGRESSZUS ELNÖKSÉGE
Dr. Kereszty Éva, MIOT elnök
Dr. Weiczner Roland, SZTE SZAKK Igazságügyi Orvostani Intézetének mb. intézetvezetője

TUDOMÁNYOS-BIZOTTSÁG
Prof. Dr. Varga Tibor emeritus SZTE
Dr. Kereszty Éva SZTE
Dr. Weiczner Roland SZTE
Prof. Dr. Kovács Gábor tanszékvezető egyetemi tanár, SZE
Dr. Szabados György szakmai kollégium
Dr. Szabó Árpád SZTE
Dr. Siia Éva SZTE

SZERVEZŐBIZOTTSÁG
Elnök:
Dr. Havasi Beáta
Tagok:
Dr. Kovács Katalin
Dr. Tóth Anita Réka
Dr. Hajdú-Pintér Katalin Marietta

KONGRESSZUSI SZERVEZŐIRODA
STAND-ART Event Management
6723 Szeged, Tisza Palota H/17.
Felső Tisza-part 31-34.
Tel: +36 62 999 950, +36 30 619 7348, +36 30 637 3404
Fax: +36 62 661 331
E-mail: info@stand-art.hu

Számlacím: 6792 Zsombó, Juhász Gy. u. 16.

Dr. Bernáth József, ügyvezető
E-mail: joe@stand-art.hu

Garhuth Anita, project manager (előadás absztrakt, tudományos program)
E-mail: anita@stand-art.hu

Jakab Laura, ügyvezető (számlázás és pénzügyek)
E-mail: laura@stand-art.hu

Lacsán Dóra, ügyvezető (regisztráció, szponzori támogatások)
E-mail: dora@stand-art.hu

FONTOS DÁTUMOK
Absztrakt beadási határidő: 2022. július 10.
A végleges program közzététele a honlapon: 2022. augusztus 1.
Regisztráció határideje: 2022. augusztus 15.
Regisztráció díjmentes lemondási határideje: 2022. július 25.
A hivatalos megnyitás tervezett időpontja: 2022. augusztus 25., 10:00 óra
A hivatalos zárás tervezett időpontja: 2022. augusztus 27., 12:00 óra

REGISZTRÁCIÓ

MIOT 2022 regisztrációs díjak

Regisztrációs díj

Helyszínen

MIOT tag

 

60 000 Ft

 

65 000 Ft

Nem MIOT tag

 

65 000 Ft

 

70 000 Ft

MÉBOT szekció (2022. augusztus 26. 13:30-16:30)

 

19 000 Ft

 

21 000 Ft

Szakdolgozói szekció (2022. augusztus 25. 13:30-17:30)

 

12 000 Ft

 

13 000 Ft

A regisztrációs díjak tartalma: MÉBOT szekción való részvétel, kávészünetek, ebédek, csütörtök esti vacsora, péntek esti ELI látogatás, kitűző, konferencia táska a kongresszusi anyagokkal, belépés az összes előadásra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenkori ÁFA összegét is. A teljes regisztrációs díj étkezési költség tartalma: 10.000 Ft/nap. A regisztrációs díjak étkezési költség tartalma a számlán külön tételként kerül feltüntetésre.

A MÉBOT szekció és a Szakdolgozói szekció regisztrációs díjának tartalma: kávészünetek, kitűző, konferencia táska a kongresszusi anyagokkal, belépés a szekcióra, a szponzori kiállításra, valamint tartalmazza a mindenki ÁFA összegét. A szekciók díjának étkezési tartalma 2000 Ft.

ELI LÁTOGATÁS
Augusztus 26-án, pénteken, a tudományos programot követően lehetőségük nyílik betekinteni a szegedi ELI-be. Ehhez a következő űrlap kitöltése szükséges: http://stand-art.hu/urlap/MIOT-Kongresszus-ELI-latogatas

GÁLAVACSORA
A gálavacsora (2022. augusztus 26.) a Fehértói Halászcsárdában kerül megrendezésre, melyre külön kell jegyet váltani. Ennek ára 15.000 Ft.

MÓDOSÍTÁSI, LEMONDÁSI FELTÉTELEK
Regisztráció díjmentes módosítására ill. lemondására 2022. július 25-ig van lehetőség, azt követően díjak kiszámlázásra kerülnek a kötbéres szerződéseink miatt. Rendezvényt követően kiállított végszámlákat – Résztvevő/Díjfizető kérésére – stornózni, és új számlát kiállítani a mindenkori önrevízió költségének Résztvevő/Díjfizető általi megfizetése ellenében van lehetőség. Számla költségtérítés nélküli stornózására és új számla kiállítására kizárólag a Szolgáltató adminisztrációs hibájából adódóan kiállított számlák esetében van lehetőség.

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt szolgáltatások költségeit a kiállított számlán az érvényes jogszabályok szerint tüntetjük fel. A részvételi díjak étkezéstartalma külön tételként kerül a számlán feltüntetésre. Számlamódosítás, új számla kiállítása a konferencia végéig, legkésőbb 2022. augusztus 27-ig lehetséges. Ezen időpont után a megrendelésen és az erről kiállított számlán változtatni már nincs lehetőség. Amennyiben regisztrációs díjának befizetése nem érkezik meg bankszámlánkra 2022. július 25-ig, úgy az igényelt szolgáltatásokat és regisztrációját töröljük. Köszönjük megértését!
A résztvevő/megrendelő a jelentkezése során nyilatkozott, hogy tudomással bír arról, hogy a STAND-ART Event Management Kft. további felek bevonásával, közvetítőként nyújtja a rendezvény szervezésével kapcsolatos szolgáltatásokat.

FELELŐSSÉG- ÉS EGYÉB BIZTOSÍTÁS
A rendezvény közzétett részvételi díja nem tartalmaz baleset-, betegség-, poggyász- és felelősségbiztosítási díjat, így a felsorolt események bekövetkezése esetén a szervezőknek nem áll módjukban semmilyen felelősséget vagy kártérítést vállalni.

NYILATKOZAT
Jelentkezésemmel a rendezvény célja, illetve dokumentálása érdekében készült fotó, video- és hangfelvételek készítéséhez, és azoknak a szakmai portálokon, illetve a projekt kommunikációja során történő felhasználásához/megjelenéséhez hozzájárulok.

A Stand-Art Event Management Kft. honlapján (https://stand-art.hu) található ÁSZF-et, valamint adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és hozzájárulok, hogy ezen dokumentumok szerint a Stand-Art Kft. az általam megadott adatokat kezelje. Amennyiben NEM járul hozzá adatainak kezeléséhez, regisztrációját nem tudjuk feldolgozni, így azt érvénytelennek tekintjük.

A 2006: XCVIII. (A biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz ellátás, valamint a gyógyszerfor¬galmazás általános szabályairól) törvénynek megfelelően: „Természetbeni támogatás kizárólag a rendezvényeken történő részvétellel közvetlen összefüggésben felmerülő kiadások (utazási költség, szállásköltség, részvételi díj) fede¬zetére szolgálhat.”

Tisztelettel kérjük a jelentkezések elküldésénél a fenti törvény figyelembe vételét.