MGYT-MDT Gyermekdiabetes Szekció XXXVII. Kongresszusa

Meghívó

Kedves Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy 11 év után ismét Hódmezővásárhelyen adhatunk otthont az MGYT-MDT Gyermekdiabetes Szekció immár harminchetedik tudományos ülésének.

Szekciónk hagyományaihoz, az együttgondolkodás elvéhez híven idén is várunk mindenkit, aki szervezett módon részt vállal a diabétesszel élő gyermekek ellátásában, gondozásában, boldog gyermekkoruk megteremtésében, hiszen mindannyiónk közös célja az, hogy egészséges, sikeres gyermekként, majd felnőttként élhessék mindennapjaikat.

Az inzulinterápia, a technológia állandó, gyors fejlődése - mely eszközök használatában a gyermekgyógyászok mindig élen járnak - minden évben új ismeretek megszerzésére, új tapasztalatok átadására, értékelésére és megvitatására adnak lehetőséget, biztosítva ezzel kongresszusaink pezsgését, magas szakmai értéket adva találkozóinknak. A tudományon túl ez a rendezvény a személyes kapcsolatok, a közösség összetartó erejének erősítésével pozitív hatást gyakorol mindennapi munkánk minőségére és a tudományos együttműködésre is.

A tudományos ülés a Hódmezővásárhely szívében álló ikonikus épületben, az 1950-ben átadott Fekete Sas Szállóban kap helyet. Az eklektikus stílusú épület felső szintjén található Közép-Európa második legnagyobb és nekünk legszebb oszlop nélküli bálterme, melynek impozáns méreti, neobarokk és rokokó díszítései méltó helyszínt teremtenek ennek a kivételes eseménynek. Az előadások mellett Vásárhely terei, utcái, múzeuma adnak kiváló lehetőséget városunk megismerésére, felfrissülésre, baráti beszélgetésekre.

Szeretettel hívunk és várunk Mindenkit 2022 októberében, Hódmezővásárhelyen.

Üdvözlettel minden rendező nevében:

Dr. Hocsi Mária

A MEGHÍVÓLEVÉL LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN