Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekció 2023. Évi Tudományos Ülése

Köszöntő

Kedves Kollégák! Kedves Barátaink!

Immár 26 éve alakult meg a vastag- és végbél iránt csillapíthatatlan és folytonos vonzalmat érzők baráti köre: a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekciója. A szenvedély nagyságát jelzi, hogy még a COVID sem tudta megakadályozni, hogy a Szekció a szokásos éves összejövetelét személyes jelenléttel rendezze meg és napokon át beszélgessünk kedvenc témáinkról.

2023-ban a Szekcióülés ismét visszatér Szegedre. Bár mi nem tudtunk rangos nemzetközi kerékpárversenyt rendezni a kongresszus „betétfutamaként”, megpróbáljuk a változatos tudományos témákkal, szimpóziumokkal, nívós szociális programokkal ide vonzani Önöket/Titeket és egyúttal a velünk együtt dolgozó szakdolgozókat is. Bízunk benne, hogyha ezek önmagukban még nem, akkor hazánk egyik legszebb városa, a Tisza, a Dugonics és Dóm tér, a Kárász utca, valamint a vastagbélbetegségek doyenjének, Nagy Ferenc Professzor Úrnak reménybeli jelenléte eloszlat minden kétséget Önökben/Bennetek és márciusban minden eddiginél többen élvezzük a jó társaságot és okulva vigadunk annak ellenére is, hogy jelenleg a világban zajló események nem sok örömre adnak okot.  

No de félre a búval! Mi már nagyon várjuk, hogy vendégül láthassuk Önöket/Benneteket!  Mutassuk meg minden bajunk ellenére, hogy fő kedvencünk: a bélrendszer el tudja felejtetni velünk a napi gondokat!

Viszontlátásra a Napfény Városában!

Molnár Tamás és a Colon Szekció Vezetősége