Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekció 2023. Évi Tudományos Ülése

IBD MASTERCLASS

Tisztelt Kolléga, kedves Jelentkező!

Az IBD iskola mára a kötelező szakvizsga felkészítő tanfolyamok sorába lépett. Az IBD-s betegek kezelése iránt elkötelezett kollégák az idén harmadik alkalommal vehetnek részt egy magasabb szintű tudást kínáló tanfolyamon, az IBD Masterclass-on.

Ebben az évben is a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Colon Szekciójának évi rendes ülése előtti napon, 2023. március 23-án, Szegeden várjuk a képződni vágyókat. A képzés 20 főnek továbbra is ingyenes, mely az aznapi szállás és az ellátást foglalja magába. Idén először azonban megnyitjuk a képzést azok számára is, akik a pontrendszer által meghatározott sorrend alapján nem kerülnek be a 20 kiválasztott kolléga közé. A nemzetközi konferenciákon megszokottakhoz hasonlóan erre a rendezvényre külön lehet regisztrálni térítés ellenében.

Ebben az évben két fő témánk lesz: a hiányállapotok és a sipolyozó betegek. Mindkét témakörben igyekszünk multidiszciplináris előadói gárdát biztosítani, illetve esetekkel színesíteni a megbeszélést.

Idén tehát nem csak a friss szakvizsgás, hanem a tapasztaltabb kollégákat is várjuk, biztos vagyok abban, hogy mindenki tapasztalata hozzájárul a közös tudás építéséhez!

A mellékelt jelentkezési lapokat kitöltve, e-mailben várom a pmiheller@gmail.com címre!

Üdvözlettel, a szervezők nevében:

Dr. Miheller Pál

Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika

Semmelweis Egyetem, Budapest

2022. december 5.

A MASTERCLASS PROGRAMJA IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ

A PÁLYÁZATI JELENTKEZÉSI LAP IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ

MASTERCLASS REGISZTRÁCIÓ A KÖVETKEZŐ LINKEN: 

http://stand-art.hu/urlap/IBDMasterclass