MDT Háziorvosi Munkacsoport VII. Továbbképző Konferenciája

Szállásinformáció

A négycsillagos szálloda Budapest központjában, a Nagykörút és a Rákóczi út kereszteződésénél található. A patinás, szecessziós stílus elemek felújítása után és további két épületszárnnyal kibővítve újra régi pompájában várja vendégeit. Az épületből sétálva megközelíthetőek a legfontosabb színházak, múzeumok, történelmi emlékhelyek, márkaüzletek.

Szobák
Az épületben 227 hő- és hangszigetelt, légkondicionált, a Novotel bútortrend alapján berendezett szoba található: kádas fürdőszobával, az új épületszárnyban elkülönített toalettel, a régi épületrészben kilépő erkélyekkel. 39 Executive szobánk extra szolgáltatásokkal várja kedves vendégeinket: Nespresso kávégép, teafőzési lehetőség, nagyképernyős LCD televízió, esőzuhany, fürdőköpeny és papucs, valamint plusz kozmetikai bekészítések a fürdőszobában. Ezekben a szobákban ingyenes:
- WiFi és high-speed internet, mozicsatornák, helyi telefonhívások.
A biztonságot automatikus tűzoltóberendezés, mágneskártyás ajtózár, ajtókémlelő nyílás és szobai széf is garantálja. Kommunikációs és munkavégzési lehetôségekről a jelentős asztalfelület, az üzenetrögzítős telefon, a közvetlen internet-elérhetőség, a 16 ingyenes TV-csatorna, 40 db 24 órás, igény szerint vezérelhető mozifilm programmal ellátott TV és 4 csatornás rádió szett gondoskodik.
A szobák közül 3 mozgássérült vendégeinknek, a velük kapcsolódóak pedig kísérőiknek biztosít teljes kényelmet. Családos vendégeink részére 12 egybenyitható szobapáros, a nemdohányzók részére 181 szoba biztosított. WiFi és szélessávú vezetékes internet hozzáférési lehetőség az egész szállodában.

Étterem, bár
Érezze jól magát a Café Palace étteremben! Egyedi környezet, új ízek és zamatok, különleges odafigyelés. Válasszon az Ön ízlésének és étvágyának megfelelő adagot, kombinálja szabadon a kis, közepes és normál méretű ételeket. A Lobby bárban alkoholmentes és alkoholos kevert italok, házi sütemények és étvágyfalatok, egyedi kávé- és tea-kínálat.

Egyéb szolgáltatások
Business service és rendezvénykoordinálás. Ingyenes, vezetékes internet-hozzáférés a lobbyban elhelyezett Apple Macintosh számítógépeken.
Fitness terem, kondicionáló gépek, pezsgőfürdő, szauna, masszázs.
Turisztikai program- és szolgáltatásajánlás. Gyermekeknek játszósarok.
Közvetlen átjárási lehetőség a szállodából a 209 férőhelyes fedett parkolóházba.
Hitelkártyát, üdülési csekket elfogadunk, házi kedvenceket szívesen látunk.

Szoba kínálat

  • 1 ágyas szoba - 27 000 Ft
  • 2 ágyas szoba - 30 000 Ft