A Magyar Belgyógyász Társaság Dél-Magyarországi Decentrumának 50. Jubileumi Tudományos Ülése

Absztrakt beküldési útmutató

AZ ELŐADÁS BEJELENTÉS MÓDJA


Az előadások bejelentése kizárólag elektronikus úton, online a http://stand-art.hu/MBTD2021 honlapon keresztül, vagy e-mailben történik. Az erre a célra létrehozott e-mail cím: anita@stand-art.hu

Az e-mail törzs-szövegében kérjük azon egyetlen személy (első- vagy társszerző) adatainak megadását, akit levelező szerzőnek tekinthetünk, és akivel szükség esetén a kapcsolatot felvehetjük:

Név:
Beosztás:
Munkahely:
Osztály:
Mobil:
E-mail cím:

Kérjük előre jelezze, ha az előadása során számítógépes-projektoros (PowerPoint) technikától eltérő igénye van, vagy ha szükség van az előadás kihangosítására! Az előadás anyagát kérjük, hogy pendrive-on szíveskedjen leadni a technikusoknak legkésőbb a szekciót megelőző szünetben!

BEKÜLDÉSI ÚTMUTATÓ: Az előadás kivonatokat tartalmazó kiadványban megjelenő absztraktokat e-mailhez csatolt (nem beágyazott vagy bemásolt!) file-ban kérjük elküldeni. A csatolt file neve az előadó neve legyen, szóköz- és vesszők nélkül!

Az előadás kivonatokat Microsoft Word szövegszerkesztővel, 12 pontos betűmérettel, 1-es sorközzel, Times New Roman betűtípussal, 2,5 cm-es margókkal készítse el! A teljes fájl karakterszáma maximum 2500 lehet, grafikont, ábrát vagy képet nem tartalmazhat.

Kérjük, hogy valamennyi előadó teljes nevét írja ki, a név után felső indexben a munkahely/intézmény számmal történő jelzése szerepeljen, az első szerzőt teljes nevének aláhúzásával jelezze. Amennyiben a szerzőknek több munkahelye van, valamennyi feltüntetését kérjük. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy utólagos korrekcióra nincs lehetőség, az elfogadott összefoglalások a beküldött formában jelennek majd meg.

Javasoljuk az összefoglaló értelemszerű strukturálását, a főcímek vastagon, de aláhúzás nélküli megjelenítésével, pl. Bevezetés:, Anyag és módszer:, Betegek:, Eredmények:, Megbeszélés:, stb.


Az összefoglalók beérkezési határideje: 2021. június 15.

MINTA A CSATOLT WORD FÁJLBAN KÜLDENDŐ ÖSSZEFOGLALÓHOZ:

ELŐADÁS CÍME (CSUPA NAGYBETŰVEL!)
Varga János1, Kovács László1, Kiss Péter2
1Kórház, Osztály, Város
2Klinika, Osztály, Város
EGY SOR KIHAGYÁSA UTÁN KEZDŐDIK A KIVONAT
Szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, szöveg, az előadás címétől a szöveg végéig max. 2500 karakter

Az előadás absztraktok beküldéséhez igénybe vehető a rendezvény honlapján
(http://stand-art.hu/MBTD2021) található on-line absztrakt beküldő rendszer is.