X. Kelet-Magyarországi Diabétesz Hétvége

Meghívó

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Diabetes Társaság regionális kongresszusát, a X. Jubileumi Kelet-magyarországi Diabetes Hétvégét ebben az évben Miskolc-Tapolcán rendezzük, melyre tisztelettel és szeretettel hívunk minden olyan szakembert és szakmai-vállalati partnert, aki fontosnak tartja a hazai cukorbetegek ellátásának javítását, a megelőzést és a gondozást.

A kongresszuson tematikus plenáris üléseket szervezünk, melyben az MDT szekciói, munkacsoportjai összeállításában hangzanak el felkért előadások és ezek mellett cég-szimpóziumokra kerül sor. Mind a plenáris előadások, mind a szimpóziumok egy-egy adott témakört fognak áttekinteni és az előadók „state of the art” színvonalú ismereteket adnak át a hallgatóságnak. A támogatók jelenléte és színvonalasnak ígérkező kiállításai lehetőséget kínálnak a gyártókkal és forgalmazókkal való személyes konzultációkra annak érdekében, hogy az egyes termékek még jobban szolgálhassák a mindennapi betegellátást.

A helyszín a közelmúltban épült Avalon Park, mely természethez közeli, gyönyörű környezetet biztosít a rendezvénynek. Aki már járt ott, az tudja, aki még nem, az most megismerheti a szálloda adottságait, melyek az aktív életmód, szabad levegőn tartózkodás, sportolás stb. körülményei között nyújt kiváló lehetőséget a kikapcsolódásra és rekreációra minden korosztály számára.

Prof. Dr. Barkai László
az MDT korábbi elnöke